_D2A7270

Welkom op het ledenportaal!

Beste leden,

Met veel trots verwelkomen we jullie op onze nieuwe website en laten jullie graag kennismaken met het ledenportaal!
Dit portaal is uitsluitend toegankelijk voor onze leden en bevat extra items die op onze website niet terug te vinden zijn.

U kan hier steeds onze wedstrijdkalender raadplegen maar ook inschrijven voor alle events die op Bossenstein plaatsvinden.
Hiermee bedoelen we alle Ladies Days, Men’s Days en zondagwedstrijden maar bv. ook de Ladies en Men’s Dinners, eventuele groepslessen of andere geplande activiteiten en evenementen (bv. kerstdiner, cross country, regelwandelingen, …).
Hiervoor klikt u gewoon op het event waarvoor u wenst in te schrijven. U beantwoordt de vraag of u aanwezig zal zijn en vult eventuele opmerkingen in (bv. starten in tijdsblok A) en klikt hierna op ‘verzend’.

Verder zal u op het portaal ook alle startlijsten kunnen bekijken maar ook vanaf heden (en op vraag van velen 😉) alle resultatenlijsten!

En om het portaal helemaal af te maken, zal er regelmatig nieuws van de club en de pro verschijnen, alsook eventuele korte meldingen over de baan en de club.

We hopen dat jullie hier snel jullie weg vinden maar zijn uiteraard nog steeds telefonisch of per mail bereikbaar! De mogelijkheid om aan het prikbord in te schrijven, blijft ook behouden.

Hebben jullie nog vragen, aarzel zeker niet het secretariaat te contacteren!

Met enthousiaste en sportieve groet,

Het Bossenstein-Team

Start to golf!

Interesse om te starten met golfen?

X
X