image00004

Bossenstein Nieuws!

Beste leden,

Het is reeds één maand geleden dat we het wedstrijdseizoen hebben afgesloten. Hoog tijd om opnieuw enkele nieuwtjes te delen!

Juniors
Zondag 20 november a.s. sluiten we het juniorseizoen af met een wedstrijdje op onze Championship Course en een (warm) drankje in het clubhuis. Sportiviteit en gezelligheid troef! We bedanken alvast onze 4 jeugdbegeleiders Jorgen, Manu, Olivier & Jan.
Interesse in onze jeugdwerking? Contacteer vrijblijvend het secretariaat voor meer info!

Ladies
Nog even ter herinnering voor onze dames: Jorgen blijft gedurende het laagseizoen iedere donderdag paraat staan van 11u00 tot 12u00. Inschrijven is niet noodzakelijk. Afspraak nog steeds aan de Driving Range, the more, the merrier!
Het Ladies seizoen wordt traditiegetrouw afgesloten op dinsdag 13 december met het Ladies Christmas Dinner.

Men
Veel van onze mannen blijven ook op donderdag actief.
Op verzoek van enkele Bossenstein heren organiseren we voor het eerst een Men’s Christmas Dinner op donderdag 15 december om 18u30.
Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 9 december.

Shop + truien
Er zijn weer heel wat nieuwe items te verkrijgen in onze golfshop. Voor het winterseizoen zijn er leuke mutsen, handige regencovers voor de golftas, een nieuwe lading (winter)handschoenen en weldra ook nieuwe paraplu’s en regenhoedjes. Met het oog op de feestdagen zijn er ook enkele fijne gadgets; golfballen en giftsets in verschillende thema’s, headcovers, etc…

Medio december zullen we één gezamenlijke bestelling plaatsen voor Bossenstein sweaters in lamswol. Daar er steeds veel leden zelf één (of meerdere) kleurtje(s) willen kiezen, vragen we jullie om vóór vrijdag 9 december even langs te komen bij het secretariaat voor uw persoonlijke bestelling! Uiteraard plaatsen wij ook een bestelling voor de truien in de grijze clubkleur.

Terrein
De weersomstandigheden veranderen, het terrein gaat in herfstmodus. Het greenkeepersteam geeft elke dag het beste van zichzelf. Echter elke speler dient de etiquette na te leven. We vragen jullie vriendelijk om pitchmarks te herstellen, bunkers te harken en divots terug te plaatsen. In de winter is het herstellen van pitchmarks nog belangrijker daar de greens zachter en kwetsbaarder zijn. Het gras groeit nauwelijks en dit verlengt de hersteltijd. Alvast dank voor jullie medewerking!

Sponsoring 2023
De wedstrijdkalenders voor het nieuwe golfseizoen worden reeds voorbereid!
Wenst u een Ladies Day, Men’s Day of zondagwedstrijd te sponsoren, neem zeker even contact op met ons om een datum te prikken.

Wat we jullie alvast kunnen meedelen:
Het groeperen van de prijsuitreikingen op zondag afgelopen seizoen deden we op vraag van enkelen en tevens om een groter aantal leden te verwelkomen wat dan weer fijn is voor onze gulle sponsors. Naderhand bleek dit echter geen verbetering. Hierdoor zouden we vanaf volgend jaar opnieuw een prijsuitreiking organiseren na iedere zondagwedstrijd.

Last but not least willen we alle sponsors van 2022 nogmaals bedanken; voor jullie enthousiasme, sportiviteit en mooie prijzen!
Dankzij jullie kunnen onze leden extra genieten van de wedstrijden en après-golf momenten.

Sportieve groet,
Het Golfsecretariaat

Start to golf!

Interesse om te starten met golfen?

X
X