Events & meetings

Golfinitiatie

Wenst u een leuke dag te organiseren met familie of vrienden? Dan kan u een etentje perfect combineren met een golfinitiatie; plezier gegarandeerd! Of dacht u eerder aan een teambuildingactiviteit voor uw werknemers of een Company Golfday voor uw klanten? Dat kan! De kennis van de golftechnieken wordt uitgelegd en gedemonstreerd door een ervaren golfpro.Hij zal u begeleiden met het aanleren van de golfswing. Lange en korte slagen worden geoefend, alsook de putting.

Indien gewenst kan de initiatie worden afgesloten met een puttingwedstrijdje onder de deelnemers. De deelnemers worden verzocht sportieve kledij en platte (sport)schoenen te dragen.

Meeting & incentive

Een meeting organiseren is kiezen voor een stijlvolle omgeving waar in rust en harmonie kan gewerkt worden. Kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke service zijn onze kenmerken. Wenst u de meeting te koppelen aan een ludieke activiteit? Een intensieve vergadering, gekoppeld aan een golfinitiatie, met nadien een aperitief in de Wintertuin, is slechts één van de vele mogelijkheden.

Bossenstein Golf & Polo Club telt twee seminarieruimtes:

• Vergaderzaal max. 14 personen in u-vorm.

• Wintertuin max. 45 personen in theaterstijl.

Familiefeesten

Een speciale gelegenheid vieren op Bossenstein? Dat kan! Wij verzorgen uw verjaardagsfeest, huwelijksfeest of jubileum, een doopfeest of babyborrel, enz… Maar ook voor een koffietafel of herdenking kunnen wij u van dienst zijn.

Wij werken graag een voorstel op maat uit, neem daarom gerust contact met ons op.

Contacteer ons

Start to golf!

Interesse om te starten met golfen?

X
X