Bossenstein Restaurant
Een sfeervol interieur met uitzicht over het golfterrein en een stijlvolle bediening zorgen ervoor dat ons restaurant zowel geschikt is voor een snelle zakenlunch, als voor een romantisch diner. U hoeft geen lid te zijn om ons restaurant te bezoeken!
Voor groepen groter dan 10 personen werken we graag een voorstel op maat uit.
Het restaurant is doorlopend open van dinsdag t.e.m. zondag vanaf 12u00.
Onze sluitingsdag is op maandag (uitzondering op aanvraag)
Paasmenu
Zondag 9 april 2023
Zachtgerookte Schotse zalm “Caprese”
—
*Broechemse asperges, Maltaise
—
Zeebaars, etuvée van groene groenten
of
Lams, canape van aubergine, tomaat, jus met tijm
—
Pavlova met mango, zure room, passievrucht
61€ p.p. driegangenmenu (zonder *)
73€ p.p. viergangenmenu (met *)


Voorgerechten (vanaf 17/03/23)
Makreel, venkel, appel, Oosterse dressing
22€
Asperges op Vlaamse wijze
21€
Kalfszwezerik, coulis van kropsla en sherry
27€
Cannelloni van grotpaddenstoelen, ricotta en spinazie
21€
Hoofdgerechten (vanaf 17/03/23)
Witte heilbot, spinazie, Dijonaise
32€
Kabeljauw, asperges, tuinbonen
33€
Tagliata di manzo
33€
Filet pur Simmentaler, witloofsalade, bearnaise, frietjes
41€


Nagerechten (vanaf 17/03/23)
Crème brûlée
12€
Citroentaart
11€
Dame Blanche
11€
Luikse koffie
11€
Sabayon, vanilleroomijs
12€
Hole in one kaart
Toast rosbief, huisgemaakte remoulade
20€
Gerookte zalm “Klassiek”
22€
Caesar salade met hoevekip
22€
Pasta pesto
21€
Filet pur Simmentaler, bearnaise, frietjes
41€

Honden niet toegelaten.
